Tel. +34 972 94 06 08 · Fax +34 972 98 05 78

LÀMPADES UVLàmpades ultraviolades per la seva instal·lació en qualsevol equip de secat UV del mercat.Primarc es pionera en desenvolupament de tecnologia de raigs ultraviolats des de 1970, i des d’aleshores ha anat aplicant millores en la seva producció artesanal per el·laborar làmpades UV de gran qualitat i adaptables a les necessitats que ha anat assenyalant el mercat. Com a mostra de la prioritat de Primarc en millorar els seus processos de qualitat, el 1991 es va convertir en el primer fabricant de làmpades ultraviolades del món en obtenir el Certificat de Control de Qualitat ISO 9001.


Disposem d’un ampli rang: làmpades de mercuri, de metal hal·lògenes (Gal·li, Ferro, Indi, Plom, etc.) i també làmpades sense el·lectrodes que ens permeten cobrir qualsevol necessitat de curat ultraviolat. Les nostres làmpades substitueixen amb total satisfacció làmpades originals de qualsevol tipus o alternatives com: Alpha-Cure, Bacher, Cefla, Fusion, GEW, Giardina, Hanovia, Hereaus Amba, HP, IST, Philips, Ultralight, Ushio, UV-Ray, UV-Technik, Uviterno, VTI, Zund, etc.


També son apropiades per a qualsevol tipus d’indústria que utilitzi tecnologia UV per curar tintes, laques o vernissos com fabricants de CD-DVD, mobles, portes, parquets, tractament de pedra de màrbre, arts gràfiques en general, impressió UV-Digital, instal·lacions germicides de desinfecció d’aigua, etc.


Per tal d’obtenir més informació tècnica, podeu visitar el web de www.primarc.com


Per tal d’obtenir un pressupost personalitzat, posi’s en contacte amb nosaltres facilitant la màxima informació disponible com la referència que utilitzi actualment, potència, dimensions, etc., per la correcta identificació de la làmpada ultraviolada que necessita.LÁMPARAS UV

OTROS PRODUCTOS

LINKS

CONTACTO

BIENVENIDA


EL TEU EXPERT EN LÀMPADES UV DES DE 1990

Distribuïdors Exclusius de:

arboliardevol

         làmpades uv i d'altres recanvis


LÀMPADES UV

ALTRES PRODUCTES

LINKS

CONTACTE

BENVINGUDA

Làmpada UV estàndard

Làmpades UV sense elèctrodes

Espectre de làmpada uv estàndard de mercuri

Espectre de làmpada uv de Gal·li

Jaume I, 77 local 2 · 08470 Sant Celoni (Barcelona) · Espanya