Tel. +34 972 94 06 08 · Fax +34 972 98 05 78

ALTRES PRODUCTES I ACCESSORIS:LÀMPADES UV PER A EQUIPS GERMICIDESLàmpades UV per desinfecció d'aigua en equips germicides. Làmpades tant de  baixa com de mitja pressió.

També disposem dels tubs de quars que normalment s'utilitzen en aquests tipus d'instal·lacions.

LÀMPADES IR


Emissors IR adaptats a les necessitats de qualsevol aplicació. Només ha de fer-nos arrivar els paràmetres elèctrics i confirmar les dimensions per poder-li oferir la nostra alternativa a un preu molt interessant.


VIDRE DE QUARS

Vidre de quars per la refrigeració d’equips UV com a reflectors o per filtrar la temperatura (IR) generada por les làmpades ultraviolades.


Disposem de quars en qualsevol mida i format (plans, curvats, tubs, etc.), d’alta qualitat i a preus excel·lents.


TRANSFORMADORS, CONDENSADORS I BALASTRES ELECTRÒNICS

Disposem d’equips elèctrics de primera qualitat com Transformadors, condensadors i balastres electrònics per les seves necessitats específiques en equips amb tecnologia ulraviolada.


EQUIP DE LABORATORI PER A TESTS UV

Equip Minicure per laboratori de curat UV en un entorn real. El Minicure es un túnel UV compacte, lleuger i amb potència de la làmpada UV inclosa seleccionable entre 80-100-120w/cm i cinta transportadora amb velocitat regulable entre 5-75m/min per a una simulació exacta de les condicions reals de l’entorn UV. Els paràmetres es poden adaptar si hi ha altres necessitats.

MEDIDORS DE RADIACIÓ UV I D'ALTRES ACCESSORIS DE L'ENTORN UV

Distribuïm els mil·lers de productes de UV Process Supply per Espanya i Portugal. Entre ells hi ha adhesivos o radiòmetres, per mesurar amb total exactitud la radiació que emeten les làmpades UV, rotuladors per mesurar la tensió superficial, i molts altres accessoris relacionats amb l’univers ultraviolat.


Tanmateix disposem de tots els recanvis utilitzats en els equips UV Fusion.


EL TEU EXPERT EN LÀMPADES UV DES DE 1990

Distribuïdors Exclusius de:

arboliardevol

         làmpades uv i d'altres recanvis


LÀMPADES UV

ALTRES PRODUCTES

LINKS

CONTACTE

BENVINGUDA

Jaume I, 77 local 2 · 08470 Sant Celoni (Barcelona) · Espanya